Startpagina

Menu


Onderstaande brief is een antwoord van het college van B&W van Vaals. De reden van deze brief was een brief van mij waarin ik aankondigde de media te informeren en ex-collega’s van de fraude op de hoogte te gaan brengen. Dit privé bij mij thuis. Dat was het moment om mijn emailadressen te blokkeren. De angst dat de waarheid op straat terecht zou komen is dus enorm groot.

In onderstaande brief word ik erop gewezen dat ik geen vertrouwelijke gegevens van de gemeente mag publiceren op basis van mijn ambtseed. Vreemd is vooral dat de gemeente en met name de gemeentesecretaris 100% op de hoogte is van het feit dat ik voornoemde gegevens uit de “Google Takeout” (dus geen gegevens van de gemeente) heb verkregen. Dit verzwijgt men volledig in deze brief. Ik heb deze brief als heel bedreigend ervaren maar na het lezen moest ik er wel over lachen. Het is blijkbaar heel erg beangstigend voor de gemeente dat dit verhaal in het openbaar komt. Wat ik mij ook goed kan voorstellen.

Verder wordt er gesproken over het feit dat ik ex-collega’s wil informeren over de gang van zaken. Dit zou dan volgens het college van B&W wraak zijn. Ik snap niet hoe ze daarbij komen want ik schrijf elke keer dat ik geen wraak wil maar rechtvaardigheid en het zuiveren van mijn naam. Ik hou mij continue aan wat in het publicatieverbod staat. Een psycholoog waar ik van de officier van justitie naar toe moest bevestigde dat ik niet meer met wraak bezig was. Op basis waarvan de gemeente tot die conclusie komt ligt wel voor de hand.

Opvallend aan deze brief is echter vooral het feit dat men zegt ‘er zijn geen nieuwe gegevens omtrent mijn ontslag’. De films, waarin duidelijk wordt aangetoond dat er zaken in de logboeken staan die onmogelijk zijn en dus de fraude en ook mijn onschuld bewijzen, heeft de gemeente ook ontvangen. Zij zijn dus wel degelijk op de hoogte van mijn onschuld en nieuwe bewijzen worden gewoon verzwegen.

De aangetoonde fraude wordt ook in deze brief volledig verzwegen. Alsof men niets heeft ontvangen.


Bij deze de brief van de secretaris